laupäev, 3. oktoober 2015

Valmis!

Tänase ilusa ilma puhul sai rohutirts lõplikult vormistatud, nüüd on ainult vaja see veel õigesse kohta viia ja õlitada ka. Pink saab olema Valguta voore kõrgemas kohas arukaseallee alguses. Muuseas, see on minu vanaisa istutatud allee :)




Õhtupoolikul jõudsime veel Mariga Muhedike poole, rüüstasime papa juhatusel pool aeda lehtedest puhtaks - Maril oli herbaariumi vaja. Teine pool jäi veel puutumata, sest okastaimi ta seekord ei vajanud :) Imeilus aed, imearmas pererahvas. Aitäh teile, et te olemas olete!

Ps. Rohutirtsupingi (ehk Ernst Enno mälestuspingi) avamine toimub Valguta mõisapargi kõrval allee alguses parima vaatega kohas 15. oktoobril kell 15.00.

11 kommentaari:

Milda ütles ...

Ütlemata ilus!

Rahutu rahmeldaja ütles ...

Sinu puutööd on lihtsalt nii ilusad, et polegi neid õigeid sõnu :) aga mul tuleb alati see äratundmise surin, et oh...ja mis seal salata, Sinu tehtud, mille iganes ma pean aeda saama :D

Lendav ütles ...

Küll ta tuleb. Miskine kastani-jutt meil juba oli :)

Lendav ütles ...

Vaatasin siin oma vanu kuju-pilte üle, no ega kõik ka päris šedöövrid pole. Nii et päris mida iganes ma vist ei soovitaks :D

Rahutu rahmeldaja ütles ...

ma igatahes usaldan sind täielikult :D

Tii ütles ...

Tore, et leidub tellijaid ka avalike kohtade jaoks, et rohkem inimesi neid kauneid hingega tehtud töid imetleda ja kasutada saaksid.

MUHEDIK ütles ...

"Üks rohutirts läks kõndima" Imeline kingitus meistrilt suurmeistrile, eriti kui see pink veel peaaegu vanaisa kaisus on.
Ma pean ütlema peaaegu nagu Rahmeldaja, et edaspidine elu Sinu aiahaldjata on peaaegu võimatu. Ma kujutan teda juba endale peaaegu ette :)
Aitäh heade sõnade eest.

Eve Piibeleht ütles ...

Mina olen alati arvanud, et kujud annavad maastikele ainult juurde ja Sinu omad on imeilusad

ritsik ütles ...

Ilus pink, tegelikult ikka mulle, eks :)

Lendav ütles ...

:)
Ainult sel juhul, kui Sa saad enda kohta laulda, et "kõht liiga lehepudi täis, ta hüppe järel jälle käis" :)

Morgie ütles ...

Ai kui ilus.