kolmapäev, 3. september 2014

Töödest

 Suve esimeses pooles sai Moorike omale metsahaldja. Praegusel hetkel on ta küll pisut teist tooni, õlitatud.
Aga see tiibadega tütarlaps (iga naine tahab lennata!) on täitsa vaba. Valminud tegelikult 2 aastat tagasi, nüüd pisut kohendatud ja värskendatud. Kui meeldib, anna teada.

Muidu olen 1. septembrist alates uuel töökohal. Koristajana. Ärge naerge, see on hetkel just see, mida mul vaja on!

11 kommentaari:

Epp ütles ...

Mina ei naera. Kui ma pikalt "õhus" olin, sattus mulle kuidagi palju koristamist - aitasin sõbranna lahkunud ema maja koristada ja mujal ka.
See on korrastab ka sisemaailma. Sümboolselt.

mustkaaren ütles ...

Ilus puujumalanna.
Väline koristamine aitab sisemiselt koristada, seda tunnen mina ka. Olen oma majatehast rookinud viimane kuu aega, päris hea tunne on ja nagu võluväel paistavad mõne asja lahendusedki. Iseasi, kui ruttu need tööle hakkavad või tuleb veel kaua võimelda.
Ehitamine on teine taoline võluamet.

Hundi ulg ütles ...

Mis koristaja, puhastusteenistuse operaator või midagi sinnapoole... :).

Jah, mitmeid aastakümneid tagasi käis koristaja ametikohale tihe rebimine, majahoidjast rääkimata. Mina vähemalt küll ei naera.

Lendav ütles ...

Koht on kohalik koolimaja ja täpsemalt võimla ja muu asjassepuutuv (riietusruumid jms).

Ei ole mingi operaator ega -teenindaja. Vehklen harja ja mopiga, kuna ruutmeetreid on palju ja aeg piiratud, siis meetrilaiuse tööriistaga lendan mööda saali ringi. Rinnalihased arenevad ülehelikiirusel.

See on ka tänapäeval väga hinnaline töökoht, mul väga vedas, et ma õigel hetkel õigest kohast küsisin.

Lendav ütles ...

Üldse on see töö vastus päris mitmele soovile. Näiteks olen mõelnud, et võiks ennast rohkem (ja regulaarselt) füüsiliselt liigutada. Ja näe! Ma teen 5 päeva nädalas 2x päevas (peale tunde ja peale õhtuseid trenne) spordisaalis põnevaid füüsilisi liigutusi. Minu mass tuleb sealjuures kasuks, sest väga väike ja kõhn inimene ei saaks seda moppi üldse maas liikuma.

Olen tahtnud osa-ajaga tööd. Ja seda ma sain (ei ole mingit kohustust 8 tundi kohal istuda, kui töö tehtud, olen vaba). Ainus puudus on, et ma pean 2x päevas ennast kohale vedama. Õnneks on sinna mu praegusest kodust kõigest 5 min jalutada.

Ei ole enam mingit ühisvastutust ega töö koju tassimist (vrdl eelmine töökoht), vastutan ainult oma ruutmeetrite eest. Töö ei tapa vaimu, on vajalik (mõttetusi pole vaja teha), jätab piisavalt energiat töövälisteks tegevusteks. Puhkus on alati juulis. Rohkem ei tule hetkel meelde, aga jah - igal juhul kuldaväärt töökoht.

yrt ütles ...

Mu vanema õe ainus palgaga töökoht on juba teist aastat raamatukogu koristajakoht ja ta on ka ütlemata rahul. Just sellepärast, et terve päev on vaba ja saab oma asju teha (tal on lisaks oma aiafirma). Kunstirahvale ideaalne teenimisvõimalus, jätab loominguks piisavalt aega ja energiat. Õnnitlen!

Metsamoor ütles ...

No ja meie graatsia on ütlemata õigel ajal õiges kohas:) Naiselik vägi hakkab juba looma:) Aitäh veelkord!

Lendav ütles ...

Väike parandus - mopp ei ole mitte meetrine, vaid koosneb kahest ligi meetrisest poolest, mis on omavahel nurga all. Kokku jääb maha vähemalt pooleteistmeetrine puhas rada. Mõõtsin täna huvipärast vaksaga ära.

Jõutrenn :)

Morgie ütles ...

Koristaja töö voorus - kui seda õigel ajal teha - on vähem inimesi.

Morgie ütles ...

Jah ja tasuta fitness kauba peale, muidugi. Vaata ainult, et taljeharjutustest soolekeerud ei saa.

Lagle ütles ...

Taljeharjutusi väga pole. Rohkem buldooseriharjutused.