reede, 1. aprill 2022

Tehtud!

 Kannan ette: Elva Linnaraamatukogu akendel on nüüd lõpuks ometi üleval vitraažinäitus "Klaasikillumäng". Kõigi teoste fotod on siit keskkonnast juba läbi käinud, aga kes tahab neid ka elusast peast näha, mitte kõigest mingeid piksleid, siis astutagu läbi. Näitus jääb nähtavasti pikemaks üles, sest lõpuaega ei ole (veel) määratud. 



















Samal ajal on sealsamas riiuliotstel avatud Eve Labi näitus "Aknad". 

7 kommentaari:

Rahutu rahmeldaja ütles ...

Me oleme tegijad mutid :D Sinu vitraažid on lihtsalt imelised ja täitsa sinu ja su olemise nägu. Sinu värvid, sinu vaatamine maailma asjadele. Loodan, et sa jätkad neid klaasikillumänge.

Lendav ütles ...

Mulle vitraažitöö meeldib, eriti hea on see vaheldus suurte puukujude tegemise vahel. Mõnus nokitsemine :)

Su aknad on nii inspireerivad, see on sul üks väga hästi õnnestunud ettevõtmine. Kõik sobib, idee, värvid, materjalid, luuletused sinna juurde... Ma pean sulle lauajuppe juurde tooma :)

Futu ütles ...

Kuldsete kätega naised, kuhu käe külge panevad, seal kunst sünnib. :)

mustkaaren ütles ...

Väga võimas stilisatsioon, värvivalikut ja töö täpsust saab ka ainult imetleda ja kiita!

mustkaaren ütles ...

Mitmekylgselt võimsad tööd!

mustkaaren ütles ...

P.s. võimalik topeltkommi moment on sellepärast, et esimene komm kadus algul ära. Aga et keegi ei kahtlustaks mind tuhm ja tuim inimene olemises, siis lisan veel, et käsitöid on nähtud mitmesuguseid, aga Sinu vitraažide ...piksleid vaadates jääb suu imetlusest lahti. Ma synesteetikuna näen nende kujundite, värvide ja vormide taga nimelt veel asju ja metat, need pole lihtsalt iluasjad, vaid aknad paralleelmaailmadesse.

Lendav ütles ...

Mul on väga hea meel, et olen suutnud rõõmu valmistada ka hulgale teistele inimestele, mitte ainuüksi endale :D