teisipäev, 27. juuli 2021

Daamid jõudsid koju

Pildid on paraku pisut läbisegi, sest blogspotis piltide järjekorra muutmine on peaaegu võimatu. Alustuseks üks vanem daam - Soome Tark, kaugelt põhjast, Lapi eit. 

Vahemänguna näeb täiendatud sõnajalapinki - seekord saime prügikasti ka uuendatud.

Lapi eit juhatab teed.

Seejärel vahetasime välja Vaeselapse. Vana kuju kangutades jäi mulle ta seelikuserva alt näppu imepisike kork - sinine, läbimõõt mõni millimeeter. Imestasin, mis see on, mis anumat peaks sulgema ja miks ta kuju juurde on topitud, pistsin taskusse ja unustasin. Kuni hakkasime vana kuju kärusse tõstma ja siis ma nägin ka imepisikest vutrarit, mille sees tibatilluke leheke koordinaatidega. Ju vist geopeituse värk? 
Väsinud vana vaenelaps ja koordinaatide leheke ta käsivarrel.
Uus ja värskem neiu.



See pole veel kõik, kaks daami on ootamas kojusõitu. Nimelt on Näkiuurumiskeskuses tulemas Wähjafestival ning vähjaroogade degusteerimise, Võigemasti ja Epliku kontserdi ja muude lõbustuste kõrval on plaanis ka näkikandmisvõistlus. Need on siin kandmisobjektid, värskelt õlitatud, ootamas koju jõudmist.

 
Kui juba puiduga tegeled, siis imelisi salakirju jääb igal sammul silma. Ei tea, mida nad on küll öelda tahtnud? On see mõni iidne eepos?
Läinud aastal panin põllupeenrasse värvilise rukkilillerea. Sügisel korjasin seemet ning külvasin sel kevadel jälle. Üks taim on osutunud isetekkeliseks imeliseks kirjuks hübriidiks, kas pole kaunis?

1 kommentaar:

Naabrinaine ütles ...

Jeerum, kui andekas sa oled!!