teisipäev, 14. juuli 2020

Põrr 10

 Kümme aastat tagasi leidsid lapsed maja eest murult pisikese vastsündinud loomakese. Täna on mu kasulapsel juubel.

8 kommentaari:

Rahutu rahmeldaja ütles ...

Oh, milline kribal, kerget käppa ja suurt nurru juubilarile

Futu ütles ...

Õnne Põrrile! :)

mustkaaren ütles ...

Rõngas saba ja rõõska piima!

Epp ütles ...

Issand jumal, KUIDAS tee niisugust peopessa mahtuvat tibatillukest olendit elus hoidsite??
... ning pikka iga ja tugevat tervist juubilarile.

Lendav ütles ...

Päris kenasti püsis elus :) Ikka armastusega hoidsime. Jõi algul pipetist, pärast pisikesest loomalutipudelist 2,5% poepiima (soojendatud) ja tassisime karbikesega igale poole kaasa, süles oli palju. Esimestel päevadel magas mul peos, siis ma ärkasin üles, kui ta siplema hakkas ja süüa tahtis. Ja käes ei olnud tal ka külm. Nädalaselt hakkas magama kastis (25W pirni all) mu kõrval voodis ja tegi ilusad 8h uned. Hoidsime nagu titte ikka hoitakse. Mul on 2 last (inim-) varem olnud, ma saan tittedega hakkama küll :)

Lendav ütles ...

Ja me täname heade soovide eest!

Epp ütles ...

Nojah, seda mu vanade koerte loomaarstki ütles, et enne ei tohi kutsikat või kassipoega võtta, kui inimtittede peal harjutanud ollakse =)

Metsamoor ütles ...

Mäletan, kuidas ootasin uudiseid, et kuidas Sul oma titega läheb... Kuidas käisid kellaajaliselt toitmas jne... Uhke Põrr!