kolmapäev, 15. juuni 2016

Ah et kuhu ma kadunud olen?

Ei ole ma kuhugi kadunud, lihtsalt lärmi pole teinud. Lärmi asemel on tehtud muid asju.
 Kõigepealt viisin tütrekese maalilaagrisse. Kaheks nädalaks, Obinitsa saatsin. Ja ta võttis uue hea fotoka kaasa. Mulle jäi koju igivana väsinud tagavaraaparaat (seebikas), millel läks lõpuks patareikatte kinnitusnaga katki - punusin sinna patsipaela ümber, aga ega sellega ikka enam pikalt pildista...

Kui lapsuke oli nädalakese laagris olnud, võtsin ta sealt üheks päevaks kaasa ja matkasime mööda Võru- ja Põlvamaa kaunimaid paiku. Eelkõige küll Piusa ja Meremäe kandis :) Vihma vahele leidsime isegi mõne päikselise hetke, just sel ajal, kui Mutsu karjääris kümne aasta tagust aega meenutasime - see oli siis mu laste lemmikmängukoht.

Lõpuks matkasime veel Põlva serva Rosmale ja osalesime pingi avamisel.

sipelga portree

modell



põrnikas
 Kohalikud poisid lubasid pingi paremasse asendisse tõsta, enne avamist polnud selleks vist jaksu (ilma masinateta seda ei tee).

Kodus on ka üht-teist sündinud, nimelt väike komplekt pisikujusid. Kaks neist - leheke ja konnake - läksid juba minema, liblikas alles ootab sihtkohta, kuhu lendama hakata.








 Ja ühe naabriproua käest sain roosa näärelehise roosi juurevõsusid. Nüüd pole muud, kui palvetada ja hoolitseda, et võsud kasvama läheksid. Proua ise ütles, et see olla "metsik, mis on ämma aiast". Mida iganes. Imeilus ja fantastilise lõhnaga, õrnroosa õiekuhil, olgu kasvõi ämmalt :)
Ah jaa, auto ostsin ka omale. Üleeile. Mul oma tehtud pilti veel pole (vaata eestpoolt, mis fotokaga juhtus), niisiis pilt kuulutusest:
Nüüd ma alles hakkan pakukesi ja tööriistu vedama ja!

Türduk tuleb fotokaga laagrist tagasi reedel. Siis saab ehk matkapilte ka näha. Aiapilte ma ei julge teile näidata, sest ma pole peale põuda veel muru niitnudki. Kõik aeg olen lennus olnud, koju ainult (enamasti) magama jõudnud. Aga nüüd ma lähen küll niitma, sest on, mida niita :D ja siis saagima.

Ps. Liblikas on vabalt saadaval :) ja niiviisi rängalt ta enam ei läigi - tegin foto kohe peale õlitamist.

Pps. Liblikas lendas minema :D aga ma panen siia varsti järgmised tegelased üles, kes ka kodu hakkavad otsima. Küll te näete!

14 kommentaari:

iirisesõber ütles ...

Need imeilused kujud.Ja autole nael kummi!!!

mustkaaren ütles ...

Nunnud kujukesed, lausa kutsuvad paitama :)
Autol jah, nael kummi ja kartul sumpsi :)

Anonüümne ütles ...

Oh äge uudis, et uus auto! Mõnusaid sõite teile koos :)

Lendav ütles ...

Oeh, ma hakkasin mõtlema, et 2 nädalat on ikka päris pikk aeg, et midagi oli ju veel... Muidugi oli. Elva Väepäevad, sain seal ürituse raames vedada kahte matka, üht neist tõrvikuvalgel laupäeva südaööst kella 2-ni öösel, teist ikka päeval ja vibu sai ka lastud. Ja kontserdil käidud - Fantuzzi oli üliarmas :)

Auto järel käisin sõbraga Väike-Maarjas, muuseas sai möödaminnes matkatud ka Äntu Sinijärve ümber. Imeilus haruldane paik!

Võibolla oli midagi veel. Küll kunagi meenub.

Lendav ütles ...

Ühtlasi tänan heade soovide eest :)

Kõige toredam selle auto juures oli müügi põhjus. Müüja oli saanud paar kuud tagasi lotovõidu ja ostnud omale uue linnamaasturi :D Sellise karmaga autot võib osta küll :D

Rahutu rahmeldaja ütles ...

Auto on ilus punane :D Muhvi auto. Pink on taevalik ja need pisikujud, issand ma võtaks need kõik endale kui jaksu oleks :D Roosivõsudele hoogsat kasvu, ma olen su sõber, eksole ;)

Lendav ütles ...

Ikka sõber :D

Eve Piibeleht ütles ...

Äkki tahab see liblikas Loodemaale lennata, suhtleme :)

MUHEDIK ütles ...

Jah, kahju, et konna enam pole :(
Uus auto on väärt värk, nael kummi pikkadeks sõitudeks ja pakkude vedamiseks.
Roos on ilus, aga kehvem kui liblikas :)

Anonüümne ütles ...

Kui õli esimene kiht panna tärpentiniga segi, siis tõmbab paremini sisse, ei voola nii. Kuigi kauem haiseb.

Lendav ütles ...

Seda nippi ma tean. Eco-oilil on sarnane segu lausa müügil, tõrvalasuuriks nimetavad :)

Anonüümne ütles ...

Tõrvalasuur käib sellise tärp-segu peale. Ise tootena on tõrvalasuur õli ja tõrva segu, millele ostnu võib soovil muidugi lisada tärpentini. Valmissegude seas on muidugi müügil ka värnitsa ja tärpentini segu, teiste õlidega ei tea. Aga asi ta ise kokku segada pole...

Anonüümne ütles ...

Ai, Amello omas on lahusti ka. Tärpentin, tärpentiin.

Köögikata ütles ...

Äge karmaga Muhvikas! Kermit tervitab teda! ;)
Kujude juures võib ainult ahhetada.