esmaspäev, 28. september 2015

Väike kiire tagasivaade

Puupäevad olid. Ööbisin ise ka viimastel päevadel koha peal, ei võtnud arvutitki segajaks kaasa. Pilte saab järgmises postituses rohkem näha, mul polnud aega saagimise ja ringisahmimise kõrvalt eriti pildistada.

Üsna keerulised puupäevad olid, ootamatusi ja üllatusi tuli päris palju. Mõned nendest on veel lahendamata. Ootamatult saabunud ja lõplikku lahendamist vajav on veel ka minu väike viirushaigus, mis tabas mind just esimesel talgupäeval. Algul oli isegi väike palavik, millest sain õnneks ruttu jagu. Köha ja nohu aga ei taha veel taanduda... Vaatamata viletsale tervisele sain siiski midagi tehtud. Paraku mitte kõike planeeritut, nii et saan seal veel mõne päeva järeltöid tegemas käia.

Oma esimese kujuga ma eriti rahul pole, aga mis sa haigest inimesest ikka tahad. Pealegi on see ainuke asi, mis ei jää sinna sellesse kompleksi, vaid on kuhugi kõveraid teid pidi heateo eest tasuks välja nõutud. Nii et lebavat näkki "Tere tulemast Peedule" saavad nägema eelkõige kanuutajad.

Häid asju oli ikka ka, eriti armas oli see, et kaarnaproua oli lahkesti nõus kõigi oma ühemehebändidega vabatahtlikult meile seltsi tulema. Algul pilli mängima, aga pärast koguni saagima, nii armas :) Õhtused sauna juures trummi-kitarri-suupilli-kääksutamised on ikka ja alati puupäevade parim osa. Seekord sai omale isikliku laulu Bosse, koer, kes on olnud siin Raivoga kaasas kõigil puupäevadel.
Saag veel ei mürise

Paljutõotav noor kunstnik Kaarnaproua

Sööb labida ?! Endel Konsa koduloom :)

Hallan Kivisaare saetud naine, Liisa Vahtra teeb "kosmeetikat"


Jubekülm uduhommik

Lihvitud ja õlitatud saarepuu, kas pole kaunis?


Ulpiv näkk

Näkk-pink

Ja nii nad mustaks lähevad. 
Algul oli neiuke nii tuima näoga, et jube. Siis sain ta vähe elavamaks, natuke nagu jaapanipäraseks. Aga kui õli sai selga, muutus pilt hoopis teiseks.... Kahju, et meile seekord heledat õli ei toodud :(

----

Lisan: korralik ülevaade üritusest pealtvaataja silmade läbi on siin: http://muhedikumaailm.blogspot.com.ee/

5 kommentaari:

Rahutu rahmeldaja ütles ...

viirustel on jah kombeks tabada meid kõige ebasobivamal ajal, peamine, et see nüüd korralikult välja saaks aga no kus siis selleks aega on ! Mul on väga kahju, et olen omadega jännis ja ei saanud Muhedikega ühineda, et seda kõike oma silmaga näha. Ehk saab mõnel ilusal sügispäeval seda viga parandada ja valminud taieseidki kaeda :) Näkk-pink on selline kahtlane värk, ei tea, kas kannuutajad enam koju lähevadki kui näki embuses on olnud :D

MUHEDIK ütles ...

Väga ilusad päevad olid, teie sõpruskond on ainult ülivõrdelisi kiidusõnu väärt.

Anonüümne ütles ...

Nii põnev! Paluks veel pilte:)
PS Udune hommik ja õlitatud saarepuu...imelised.

mustkaaren ütles ...

Puit on väga mitmekylgne ja imeilus aine. See kirju saarepuupilt ytleb nii mõndagi.
Inimesed, kes Sind tunnevad, on selle eest tänulikud ja õnnelikud. Seekord ma selle eest, et oli väga arendav ja hariv nädalavahetus, et kutsusid mu lahkesti sinna toimetama. Aitähh, aitähh!

Morgie ütles ...

Ilusad asjad, ilusad inimesed.