kolmapäev, 9. september 2015

Kitsetalleke

Mis on parim vahend ligitikkuva masenduse peletamiseks? No neid on mitmeid. Delfi naistekas oskab kindlasti öelda vähemalt 10. Tüüpiliste soovituste hulka kuulub soengu vahetamine, väljas pidutsemine ja šoppamine. Soenguga olen hetkel rahul, väljas pidutsemise alla läheb see, kui ma käin vabas õhus Ernst Enno mälestuspinki saagimas, järelikult tuli ette võtta poodlemine. Tegin pisut eeltööd* ja tõin täna koju kaua oodatud ja igatsetud kallikese - Sihl MS 150 C-E! Vaadake, kas pole nunnu, nii pisike ja armas, nagu kitsetall!
Kahjuks ei antud meest kaasa
See on üks väiksemaid ja kergemaid saemudeleid. Metsategemiseks hästi ei sobi, aga peenemaks nikerdustööks (ripsmepikenduste eemaldamine ja geelküünte korrigeerimine) on see ideaalne.

Kui te nüüd mõtlete, et ma sain ootamatult rikkaks, siis paraku veel mitte. Võtsin masina laenu peale teadmisega, et sellesügiseste saagimiste tasu läheb kullakese kinni maksmiseks. Oleks ju võinud oodata, kuni raha käes, aga kitsetallekesega on neidsamu tellimusi ikka palju ladusam teha. Nii et.

*S.t. leidsin võimaluse hinda alla kaubelda

Ps. Ma ei saa praegu veel oma armsakesest pilti teha, sest fotokas rändas Laglega Muhumaale. Nad läksid kursusega kolmeks päevaks välitöödele. See vihjab järgmisele ostule - uut fotokat oleks ka vaja...

12 kommentaari:

yrt ütles ...

Mulle meeldib :)

Marfa ütles ...

Mm, milline nunnu asjandus. Mees on kah muhe, aga olgem ausad, mehed on seda enamasti ainult pildilt vaadates:)

Rahutu rahmeldaja ütles ...

Tore ost ja vajalik ka, nunnu näeb tõesti välja :)

Lendav ütles ...

Liigud said ka tehtud, ma pole ammu nii palju ebaküdooniaveini joonud. See tähendab, et ma tavaliselt ei joo üldse. Haruldane päev :)

Aga mehe võtaks küll. Kas just seda, kes pildil, aga mõne sobiva igatahes. Tean tervet hulka täitsa nunnusid mehi - näiteks puukujude tegijate hulgas on neid mitu. Karused, karvased, natuke ropud, aga väga nunnud :)

Hundi ulg ütles ...

Mulle jäi esmalugemisel ka mulje, et mees on kauba sees. Et laenu peale võetud ja hinnas alla kaubeldud :)

Lendav ütles ...

Laenu peale ja allahindlusega oleks tore küll. Või kes teab. Kui juba allahinnatud, siis võib olla riknenud? Ja suurema laenu puhul ju tahetakse lisatagatist. Aga odavat meest nagu ei tahaks. Kõige lihtsam oleks vist teha nii, nagu rahvalikus laulus - leida mees metsa veerest, põõsa alt, päälmine külg päevitanud ja alumine külg hallitanud... Kraapida siis luuakontsuga puhtaks ja :)

Sae sain soodusega tänu tutvustele :)

Lendav ütles ...

Tegin täna saega lähemalt tutvust, on teine tõesti nii armas ja meeldiv kaaslane, nagu ma ootasin. Töö teeb ka käes ise ära, ma ei pea õieti midagi tegema :) Lausa lust!

Lendav ütles ...

Kunagi saagimise algusaegadel igatsesime sõbrannaga mõnda sellist tööriista, mis oleks nagu juukelõikusmasin - väike, kerge, vaikse surinaga lõikaks puu küljest tükke. No nüüd see juba peaaegu on (ainult hääl on veel pisut valjuvõitu, aga tavalise keskmise mootorsaega või isegi muruniidukiga võrreldes on ka see vaiksem). Ma ei oska hetkel paremat tahtagi.

Anonüümne ütles ...

Kui ma näen sellist puhmaskulmudega tigeda olemisega meest, siis haarab mu käsi mootorsae järele ka une pealt. Sest meil on liiga palju vastikuid traditsioone, mille kohaselt naisi ja lapsi koheldakse ilma õiguste, mõtete ja tunneteta asjandustena ja loomulikult halvasti. Kui väljas ollakse viisakad, siis omas kodus käitutakse halvimate platnoikommete kohaselt ja mõned ei häbene isegi kylalisi ega võõraid. Mida vanemaks ma saan, seda vähem ma sellist "naisterahva erikohtlemist" talun.
Palju õnne ja vala kullakesele ka minu poolt yks hea soro :D sest mehed tulevad ja lähevad, aga tööriistad jäävad. Loodetavasti kohtume millalgi mõnel kooslõikamisel ;)
Tervitavad ja õnnitlevad Anonyymnsed Puulõikajad!

Morgie ütles ...

Nunnu saekene.

Lendav ütles ...

Kui Sa teda veel katsuda saaksid! Nii käepärane, mugav, kerge! Ahh!

MUHEDIK ütles ...

Üks hea tööriist on rohkem väärt kui mõni mees :)
Aga pilte tahaks küll väga näha, väga-väga