teisipäev, 16. juuni 2009

Sigin-sagin

Ringilippamist jagub. Eelmisel nädalal käisin Vergis, kus oli õnnelikul kombel sel ajal ka Jõmmu, hakkas Piiterisse minema. Haige olin sel ajal, nohu-köha-palavik, aga lodjameeste seltsis oli hää olla ja kehv enesetunnegi läks meelest.

Laupäeval ujusime Tartu laulupeol, keegi õnneks ära ei uppunud. Sellist laulupidu pole mul veel olnud - mitmeski mõttes.

Eile õhtul käisime kooriga Ulilas Tule tulemist vaatamas ja lauluga saatmas. Päris vahva oli, ainus häiriv asjaolu oli maapind, mis oli rohkem veepind. Aga see vist käib asja juurde, sel korral ju minnaksegi läbi Eesti veeteed mööda. Ja Turm on uhke laev, ausalt öelda tunnen kaasa neile Tartu Akadeemilise Emajõe liikmetele, kes seda sõuavad. See ei ole mitte lõbusõit. Ränk töö. Vastuvoolu. Vahel ka vastutuult. Aga kindlasti selline üritus, mis surmani meelest ei lähe ja mida lastelastele rääkida.

Tulemas on lahingukooride mängud Türil (20. juuni), Vastseliina puupäevad (jaanipäevast kuu lõpuni), veel üks esinemine kooriga 30. juunil, Tallinna laulpidu jne jne. Vahepeale tuleb mahutada ka mingit tööaega. Igav juba ei hakka. Kui nüüd lõpuks hääl ka korralikult tagasi tuleks, on teine juba üle nädala läinud...

Kommentaare ei ole: